Nils J. Royer
Algemeen Directeur
GSM 0611351671
E-mail nils@starts.nl
Klik hier voor persoonlijk profiel / CV.
Nico de Bruijn
Creatief Directeur
GSM 0614400737
E-mail nico@starts.nl
Klik hier voor persoonlijk profiel / CV.
Patrick van Kruining
Technisch Directeur
GSM 0628743789
E-mail patrick@starts.nl
Klik hier voor persoonlijk profiel / CV.

Nico de Bruijn | Creatief Directeur

Nico de Bruijn, heeft na 8 jaar als projectmanager bij AB Architectuur & Bouwkunde gewerkt te hebben, gekozen voor oprichting van AKM bouwadvies / ontwerpbureau wat later, in samenwerking met Patrick van Kruining, over is gegaan in Ingenieursbureau AKM BV. Hier is achtereenvolgens AKM Projectontwikkeling BV en AKM International project development BV aan toegevoegd.

AKM richt zich op alle fasen van het bouwproces. AKM staat in de markt voor Architectuur, Konstructie en Management in de meest brede zin van het woord. Dé drie pijlers waarop het hedendaagse bouwproces steunt. De Bruijn is veelzijdig en heeft grote expertise op het gebied van architectonische vormgeving maar ook de operationele kant van het ontwikkel- en bouwproces is bij hem in goede handen. Met zijn ingenieursburo (www.ingenieursburoakm.nl) en gekwalificeerde medewerkers is De Bruijn in staat zorg te dragen voor onder meer het produceren van ontwikkelingsplannen als ook productietekeningen.

De Bruijn is mede oprichter / mede eigenaar van STARTS B.V. en richt zich binnen STARTS B.V. naast de conceptuele ontwikkeling ook op de creatieve insteek van het ontwerpproces. Naast deze activiteiten weet De Bruijn in zijn vrije tijd niet alleen prachtige whisky’s te verzamelen maar deze ook op inhoudelijkheid te waarderen.

Klik hier voor het uitgebreide CV.