Nils J. Royer
Algemeen Directeur
GSM 0611351671
E-mail nils@starts.nl
Klik hier voor persoonlijk profiel / CV.
Nico de Bruijn
Creatief Directeur
GSM 0614400737
E-mail nico@starts.nl
Klik hier voor persoonlijk profiel / CV.
Patrick van Kruining
Technisch Directeur
GSM 0628743789
E-mail patrick@starts.nl
Klik hier voor persoonlijk profiel / CV.

Nils J. Royer | Algemeen Directeur

Nils Royer heeft met zijn 30 jaren ervaring in de sector vastgoed grote expertise opgebouwd als het onder meer gaat om het (her)ontwikkelen van vastgoed. Zijn carrière betreft een mix van overheid en bedrijfsleven, waardoor hij zowel de taal van het publieke alsook private domein verstaat en spreekt. Royer heeft na een start in de bancaire wereld, vertrouwd geraakt met financiële activiteiten in de meest ruime zin, gekozen voor een vervolg in het vastgoed metier.

Achtereenvolgens als portfoliomanager bij Jones Lang Wootton, sectorhoofd Kantoren Winkels & Horeca bij het OntwikkelingsBedrijf Rotterdam en Regiodirecteur bij Heijmans Vastgoed waar zijn focus lag op het ontwikkelen en realiseren van met name woningen in zowel de sociale- als vrije sector. Na enkele jaren als directeur van het Grond- en Ontwikkelingsbedrijf bij de gemeente Den Haag gewerkt te hebben, heeft hij de stap naar Fortress te Rotterdam gemaakt om daar het directieteam te versterken.

Het ondernemerschap trok op dusdanige wijze dat Royer in 2013 de “Royer Advies & Management Groep BV” heeft opgericht. Een multidisciplinair adviesbureau met zes associés gericht op vastgoedadvies en interim-management (www.ramg.nl). Royer is mede oprichter / mede eigenaar van STARTS B.V. en richt zich binnen STARTS B.V. naast de conceptuele ontwikkeling en commerciële elementen ook op de activiteiten, die in het belang van de diverse transformaties spelen, ook op de contacten en interactie met de gemeentelijke overheden.

In zijn vrije tijd treffen wij hem vol passie op zijn platbodem, skies of golfbanen danwel bezig in en met verenigingsleven en -activiteiten.

Klik hier voor een uitgebreid persoonlijk profiel.