Nils J. Royer
Algemeen Directeur
GSM 0611351671
E-mail nils@starts.nl
Klik hier voor persoonlijk profiel / CV.
Nico de Bruijn
Creatief Directeur
GSM 0614400737
E-mail nico@starts.nl
Klik hier voor persoonlijk profiel / CV.
Patrick van Kruining
Technisch Directeur
GSM 0628743789
E-mail patrick@starts.nl
Klik hier voor persoonlijk profiel / CV.

Patrick van Kruining | Technisch Directeur

Patrick van Kruining, heeft na 6 jaar als projectmanager bij AB Architectuur & Bouwkunde alsook bij CAD Softtech Overseas Ltd. en bij AKM bouwadvies / ontwerpbureau gewerkt te hebben, samen met Nico de Bruijn Ingenieursbureau AKM BV opgericht. Hier is achtereenvolgens AKM Projectontwikkeling BV en AKM International project development BV aan toegevoegd.

AKM richt zich op alle fasen van het bouwproces. AKM staat in de markt voor Architectuur, Konstructie en Management in de meest brede zin van het woord. Dé drie pijlers waarop het hedendaagse bouwproces steunt. Van Kruining heeft grote expertise op het gebied van de technische kant van het ontwikkel- en bouwproces. Verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van zijn ingenieursbureau (www.ingenieursburoakm.nl) en gekwalificeerde medewerkers is Van Kruining in staat zorg te dragen voor onder meer het operationaliseren van ontwikkelingsplannen als ook de technische uitvoer van de bij AKM ondergebrachte projecten .

Van Kruining is mede eigenaar van STARTS B.V. en richt zich binnen STARTS B.V. op de voornamelijk technische en operationele uitvoer van de projecten. Naast deze activiteiten is Van Kruining een liefhebber van voetbal en reizen.

Klik hier voor het uitgebreide CV.